Τρίτη, Νοεμβρίου 07, 2006

Το κουμπί

Πριν λίγο έπεσε στα χέρια μου ένα πολύ παλιό περιοδικό, (λατρεύω τα περιοδικά, παλιά και καινούρια, αλλά θα μιλήσω γι'αυτό άλλη φορά). Λέγεται "εκλογή", ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, και είναι το τεύχος 63, τόμος Ζ, ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1951. Εκεί λοιπόν, και στη σελίδα " Η εύθυμη πλευρά" διαβάζω το εξής:
"Ο μεγαλύτερος θρίαμβος του ανθρώπου μετά την ανακάλυψη του ραδιοφώνου, είναι ασφαλώς το κουμπί που κλείνει το ραδιόφωνο."Το είπε κάποιος Τζων Μπούκαν, δεν ξέρω τίποτε γι'αυτόν,βρίσκω όμως ότι το ρηθέν του "τα σπάει", που λέει και η κόρη μου, και το αφιερώνω ατον φίλο "aeipote", γιατί το μυαλό μου, συνειρμικά, πήγε αμέσως στο τόσο εύστοχο post του της 6ης Νοεμβρίου.
Είναι σαφές το ότι δεν ξέρω να κάνω link...

2 σχόλια:

aeipote είπε...

Ουπς! Αν χρησιμοποιείτε το Word σαν κειμενογράφο αρκεί να πατείσετε Ctrl + K [ταυτοχρόνως τα δύο πλήκτρα] και να συμπληρώσετε στο πινακάκι που θα εμφανιστεί το πεδίο "Διεύθυνση:" [π.χ.http://neda-kira.blogspot.com/] και το πεδίο "Κείμενο που θα εμφανιστεί" [Π.χ. Το προσωπικό μου ημερολόγιο]. Αυτός είναι μακράν ο πιο εύκολος τρόπος [καλό είναι να xρησιμοποιείσετe την μέθοδο αντιγραφής - επικόλλησης, τουλάχιστον για το πρώτο πεδίο] και να μην μπλέξετε με την γλώσσα html.

Καλό σας Απόγευμα!

aeipote είπε...

A, και ευχαριστώ πολύ για την αφιέρωση! Ο μέγας, εγώ, αφηρημένος. Στο προηγούμενο σχόλιο υπονοείται ότι γράφουμε αυτά που θέλουμε στο Word και στη συνέχεια τα μεταφέρουμε στον Blogger με "Αντιγραφή" και "Επικόλληση".

Καλό Βραδάκι!